Pyörähuoltojen hintavertailu

 

Tälle sivulle on kerätty polkupyörähuoltojen perushuoltojen hinnat eri pyöräkorjaamoissa Tampereen alueella. Hinnan alla näkyy kuinka monta prosenttia kävijöistä on suositellut liikettä ja sulkeiden sisällä on kävijöiden yhteismäärä. Vertailuhinnaksi on otettu perushuolto ketjuvaihteiseen retki-/maasto-/hybridipyörään. Muihin pyöriin huolto on lähes aina joko saman hintainen tai edullisempi.

Pyrin pitämään hinnat ajantasalla. En kuitenkaan ota vastuuta, jos hintatieto vanhentuu.
Auta pitämään sivusto ajantasalla ja ilmoita uusi hinta.

Voit arvostella liikkeen vain kerran. Peukuttamalla samaa liikettä useamman kerran mitätöit myös edellisen peukutuksesi.

 

Tampere suositteluja päivitetty 04.02.2016

 

85 €

67 % (12)

85 €

83 % (12)

75 €

15 % (41)

95 €

80 % (5)

80 €

67 % (9)

75 €

59 % (39)


 

69 €

100 % (5)

75 € *

86 % (14)

85 €

67 % (3)

110 €

50 % (4)

79 € **

67 % (3)

 

 

 * sis. napojen rasvaus
 ** ei puhdistusta

Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi

Helsinki


 

 

Kommentit/Arvostelut:

14.10 13.5.2012

-G

Puhelimessa kerrottiin huollon olevan valmis viikon päästä, liikkeessä siihen lisättiin toinen viikko ja loppupeleissä fillari oli siitäkin vielä 5 päivää myöhässä, kun soitin ja kysyin että mikä tilanne sanottiin pyörän olevan valmis muutta siitä ei koskaan tullu tietoa kotiin asti. Paikan päällä oli vähän epäselvyyttä oliko fillarille tehty jotain kun ei oltu yliviivattu mutta sitten sieltä löytyi jostain tiedoista yliviivaus joten jotain on tehty. Halusin fillariini kunnon huollon koska sitä ei oltu huollettu vuosiin, joten pyysin tiettyjen osien vaihtoa ja muita toimenpiteitä. Nimenomaan pyysin vaihteitten vaihtoa, jarrupalojen vaihtoa ja tsekkaamista, erään ruman tarran pois rapsuttamista (tän voin kyllä tehdä itsekkin mutta heillä olisi saattanut ollaa paremmat välineet ja aineet), sisäkumien vaihtoa ja siinä samalla uusia venttiileitä, kellonvaihtoa, ohjaimen otteiden kääntämistä takaisin oikeaan asenttoon kun niitä en saa itse jne....loppupeleissä fillarista ei oltu vaihdettu kuin jarrupalat, edes uutta kelloa ei oltu vaihdettu vanhan huonon tilalle, se vaihdettiin kun kysyin että miksei ole vaihdettu, sain vastauksen \"pitääkö tässä alkaa ite töihin\" ja \"kun on 20 vuotta tehny tätä....\" Täyshuolto oli tehty (pinnojenkiristykset, pesu, rasvaus yms) mutta puhelimessa kävi ilmi ettei korjaaja ollut katsonut työlistaa tälle fillarille ollenkaan vaan olettanut suoriltaan että se on se normaali töyshuolto. Jäi vähän huono maku suuhun, olin valmis maksamaan totaatisesta huollosta ja uusimisesta, koska se on hyvä fillari ja sillä rahalla ei saa yhtä hyvää tilalle, mutta ei vissiin rahat kelvannu Pyörätaikureille.

Jätä kommentti tai arvostelu Tampereen pyöräliikkeestä